Podjetje 3maran d.o.o. je slovenski proizvajalec bivalnih plovil, home boats, ki so drugod po  svetu uveljavljen način udobnega prebivanja na vodi med 14. in 17. majem 2020 pa si boste razstavne modele 3marana lahko ogledali tudi na sejmu Nautica Marina Portorož.

 

Bivalna plovila so v zadnjih letih novost na Jadranu in so odlična za tiste, ki iščejo nekaj atraktivnega ter drugačnega iz običajne ponudbe mobilnih hiš in apartmajev. Luksuzno bivalno plovilo 3maran je zgrajeno v dveh nadstropjih. Spodnji bivalni del sestavljata dve spalnici, ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica ter manjša spodnja terasa s sedežno garnituro. V gornjem nadstropju se nahaja terasa, ki jo lahko prilagodite vaši izbiri. Z izbiro opreme na terasi si lahko povsem individualizirate svoj 3maran ter s tem še bolj izboljšate svojo izkušnjo bivanja na vodi. Vsaka hišica ima na manjši zadnji terasi tudi privez za manjši čoln ali skuter. 3maran vam je na voljo v dveh različnih modelih in sicer 3maran 9 in 3maran 11. Pri slednjem lahko izbirate med tremi različnimi razporeditvami prostorov pa tudi med pestrimi barvnimi kombinacijami pohištva in tekstila.

 

Bivalna plovila 3maran nudijo vse – užitek na vodi in na soncu. Z moderno opremo vas zazibajo v udobje luksuznega počitniškega doma, obenem pa odprejo vrata v nova in pristna doživetja. Lahko jih najdete že v drugih marinah po Jadranu, Marina Portorož pa je bila prva, ki je ponudila prostor tem zanimivim plovilom ob vzhodnem delu Piranskega zaliva. Če ste jih kdaj opazovali od zunaj in ste se spraševali kako izgledajo še odznotraj ne smete zamuditi priložnosti med sejmom Nautica Marina Portorož, kjer vam bo podjetje 3maran odprlo vrata tega bivalnega plovila, vi pa jih boste lahko raziskali še od bližje.

 

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani https://www.3maran.eu/

 

                      Foto: Grega ErženPin It

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2023 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.