PROGRAM BO ZNAN KMALU!

 

 

NAVTIKA

Razstavljavci in obiskovalci si bodo lahko ogledali različne premiere motornih ladij, jaht, čolnov, gumenjakov, različnih jadrnic, posebnih športnih inovativnih plovil in različnih plavajočih bivalnih hiš, ki postajajo nov trend v Jadranskem morju. Prav tako bo razstavljena dopolnilna navtična oprema svetovno znanih proizvajalcev, predstavljena pa bodo tudi različna športna navtična oblačila ter oprema za vodne športe in prosti čas.

 

V sklopu sejma Nautica Marina Portorož bodo izbrana in s posebno nagrado nagrajena tudi plovila v različnih razredih vse od motornih čolnov do jadrnic. Nagrade bodo podeljene v kombinaciji med strokovno komisijo in javnostjo.

 

Pokrite razstavne površine, namenjene navtičnemu programu, se bodo v primerjavi s preteklimi leti še povečale. Tako bodo lahko razstavljavci in obiskovalci predstavili, ter videli veliko več.

AVTOMOBILIZEM

V sklopu sejma bodo predstavljena tudi ekskluzivna in prestižna motorna vozila s pridihom moči, luksuza ter ekološkega zavedanja in električne energije. Poseben poudarek bo na trajnostni energiji in ekološkemu/zelenemu načinu življenja v naši prihodnosti.

MODA, LEPOTA IN PRESTIŽ

Nautica Marina Portorož vas bo prihodnje leto prevzela tako s ponudbo luksuznih plovil kot tudi s prenovljenim programom obsejemskega dogajanja. Spremljali boste lahko izjemnost najnovejših plovil in luksuznih motornih vozil, opazovali boste lahko lepoto manekenk na modnih brveh in zapeljive modne kose, bogat nakit in prestižne blagovne znamke, ki se bodo predstavile slovenski in mednarodni javnosti.

 

Samo za vas se bodo vsak dan po modni pisti sprehodila dekleta in predstavila najnovejše kreacije priznanih modnih oblikovalcev in izbranih blagovnih znamk. Po več letih bo, prav posebej za to priložnost, pripravila modno revijo in predstavila svojo kolekcijo kopalk širom sveta znana, izjemna slovenska oblikovalka Nancy Aljančič. Njene kopalke nas očarajo s svojo barvitostjo, modeli so prepoznavni po prefinjenih krojih in kvalitetnih materialih.

 

Romantično bo sejem obarvala modna revija glamuroznih oblek slovenskega poročnega salona Poročni kotiček. Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, ter segajo v sam vrh slovenskih ponudnikov poročne mode.

 

Ozračje bodo ogrele manekenke z drznim in zapeljivim spodnjim perilom. Prepričani smo, da boste naravnost navdušeni! Da pa bi med obiskovalci in razstavljavci ustvarili čim večjo napetost, vam vsega še ne razkrijemo. Naj vaše misli zapelje domišljija.

STROKOVNE DISKUSIJE IN PREDAVANJA

Na sejmu bo v sklopu dogodkov več strokovnih predavanj s področja navtike in inovativnosti v različnih industrijah. Prav tako bo vsem razstavljavcem omogočen dodaten sejemski prostor, ki bo namenjen njihovim internim predstavitvam ali sestankom.

GLASBENI FESTIVAL

Nautica Marina Portorož 2019 presega vse meje običajnega navtičnega sejma, kar dokazujeta vrhunska organizacija in izredno bogato obsejemsko dogajanje. Višek zabavnega programa bo glasbeni festival. Skupaj s strokovno žirijo bomo izbrali 15 najboljših mladih talentiranih glasbenikov ali glasbenih skupin, ki se bodo potegovali za glavne nagrade. Tako bodo mladi, uveljavljeni ali še neuveljavljeni slovenski glasbeniki dobili priložnost, da bodo lahko nastopili na odru in predstavili svoje delo. Zmagovalci festivala pa ne bodo prejeli zgolj bogatih nagrad, ampak tudi medijsko odmevnost, saj je dogodek vključno s sejmom izjemno dobro medijsko podprt. Prijave se bodo pričele v kratkem na naši uradni spletni strani.

 

Razstavljavci sejma pa bodo zaradi tega festivala imeli še eno prednost. S strani nastopajočih in zmagovalcev tega glasbenega festivala bodo deležni še posebne brezplačne reklame. Kaj točno in kakšne reklame? Pustite se še prijetno presenetiti.

GLASBENE POSLASTICE

Dragi razstavljavci in spoštovani obiskovalci, poskrbeli smo, da boste dneve svojega najtežje pričakovanega navtičnega sejma tudi primerno zaključili. Vsak večer bomo priredili glasbene koncerte, na katerih vas bo zabaval in vaša ušesa razvajal sam vrh slovenske glasbene scene.

 

Z nami bo eden najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov, ki bo poskrbel, da se boste zavrteli v živahnih ritmih in da se bo poletna zabava nadaljevala pozno v noč. Navtični dan bo z nami zaključila tudi ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, ki ima za seboj tudi največ razprodanih koncertov. Skupina, ki poslušalce znova in znova preseneča in navdušuje, bo za vas pripravila spektakularen koncert, na
katerem boste nedvomno zbudili ‘’rockerja’’, ki se skriva v vas! S svojo neizmerno energijo pa bo za plesno glasbeno vzdušje poskrbela tudi slovenska glasbena zvezda, ki je v Marini Portorož že ogrela poletno ozračje.

GREAT GATSBY

Zavedamo se, da bomo skupaj napisali neverjetno, uspešno in neizmerno odmevno zgodbo, zato vas bomo, naši dragi razstavljavci, še dodatno razvajali. Pripravljamo vam namreč večer, ki bo namenjen samo razstavljavcem in vabljenim gostom.

 

Bučna, divja, razkošna zabava, odeta v žive in močne barve, zabava, na kateri bodo uresničene vse bujne, razšopirjene sanje, vas bo popeljala nazaj v ‘’zlato dobo’’ – obdobje Great Gatsbyja. Nepozabno tematsko zabavo bo v poskočnih
ritmih spremljala prvovrstna skupina Manouche. Skupina petih glasbenih genijev izvaja mešanico elektronske glasbe – electro swinga in tako imenovanega gypsy swinga v slogu dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja. Zagotavljamo vam, da bo večer brez pravil, ob barvitih koktejlih, slastnih prigrizkih in divjih ritmih najbolj zabavno mreženje, ki ste ga bili kadarkoli deležni, in vam bo predvsem ostal v najlepšem spominu.

 

Ta večer bo minil v znamenju prepleta zgodovine s sedanjostjo in se bo zaključil s prestižno podelitvijo navtičnih nagrad za razstavljavce v različnih kategorijah.

POLFINALE MISS SLOVENIJE

Podpirajmo slovensko, podprimo Slovenijo!

 

Miss World (Miss sveta) je najstarejše in najprestižnejše mednarodno lepotno tekmovanje in sodi v sam vrh svetovnih lepotnih izborov. Projekt Miss Slovenje se je iz klasičnega lepotnega tekmovanja pred leti razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju ter jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti.
Ker tako projekt Miss Slovenije kot tudi navtični sejem Nautica Marina Portorož spadata med najelitnejše slovenske projekte in predstavljata odlično priložnost za poslovno povezovanje, se njuni vsebini tesno prepletata in dopolnjujeta.

 

Najprestižnejši navtični sejem v Sloveniji bodo zato leto 2019 s svojim sodelovanjem obogatile tudi polfinalistke Miss Slovenije 2019, v sklopu sejma pa si boste imeli možnost ogledati tudi polfinalni izbor Miss Slovenije 2019.

OKUSI SLOVENIJE

KULINARIČNI OKUSI SLOVENSKIH DOBROT

 

Pomemben del dogajanja se bo odvijal tudi v petek, ko se bodo razstavljavcem pridružili še ponudniki kulinaričnih in vinskih dobrot. Za pokušino bo na voljo izjemna paleta prefinjenih vinskih in kulinaričnih okusov. Pridružite se in z nami doživite dan, na katerem vas bomo razvajali z izjemnimi slovenskimi vini in kulinariko.

VIRTUALNI VPOGLED V SEJEM PREKO SOCIALNIH OMREŽIJ

Prepričani smo, da bo sejem Nautica Marina Portorož 2019 zaradi svoje unikatnosti in predvsem ekstremno dobre organizacije podiral rekorde v številu obiskovalcev in razstavljavcev. Poskrbeli pa bomo tudi za vse, ki se prihajajočega sejma ne boste mogli udeležiti. Sledilci na naših socialnih omrežjih boste lahko celotno dogajanje gledali preko prenosa v živo (live stream), s katerim se bomo potrudili neverjetno vzdušje preko interneta prenesti k vam! S kamero, ki bo dogajanje prenašala v živo, bomo prišli tudi do vsakega razstavnega prostora in vam tako omogočili dodaten kanal za oglaševanje vaših izdelkov ali storitev.

MEDIJSKI SPONZORJI

 

 

  

© 2020 by NAUTICA MARINA PORTOROŽ.